Roll Off – för en frisk kropp och ett lyckligt sinne

Är du intresserad av testa Roll Off lymfdränagemassage? Alltid 20 min gratis provning! Bara ta med träningskläder och vattenflaska.

Vi har flyttat till Karlaplan!

Vanliga frågor & svar

Lymfdränagemaskiner för kroppen

Vad kostar det?

Massagen kostar 400kr per 45 min.

Hur fungerar en roll off massage?

Enkelt förklarat så verkar den som en lymfdräneringsmassage och hjälper till att lindra muskelspänningar, driva ut onödiga gifter från kroppen, minska celluliter, tona din kropp och göra huden fastare.

Hur ser positionerna ut?

Hur ofta behöver jag göra en roll off massage?

Vi på Roll Off Studio rekommenderar våra kunder som är intresserade av roll off massage att börja med tio regelbundna behandlingar för att uppnå bästa resultat. Optimalt är att boka in en 45 minuters body roll massage 2–3 gånger i veckan under denna period. För att upprätthålla dina resultat i framtiden bör du fortsätta med en 45 minuters roll off massage en gång i veckan.

Vilka är fördelarna med en lymfdränerande roll off massage? 

Roll off massage har gång på gång bevisat sin effektivitet och visat hur olika den påverkar olika människor, speciellt efter att man genomgått 10 behandlingar. Förutom att hjälpa till att öka på lymfdräneringen, minska kroppsmåtten, avlägsna onödiga gifter från kroppen, minska celluliter och lätta på muskelspänningar efter träning, kan roll off massage användas som komplement till ens tränings- och kostvanor. 

Vi vill dock upprepa att resultaten är otroligt individuella, men om du följer rekommendationerna från Roll Off Studios instruktörer och genomgår 10 behandlingar av roll off massage kommer resultaten att bli både synliga och kännbara.

Hur lång tid tar en roll off massage? 

En behandling är 45 minuter lång och under massagen kommer maskinerna att fokusera på 15 olika områden och muskelgrupper i 3 minuter vardera utefter riktlinjerna för lymdräneringsmassage.

Vad ska jag ha på mig under en roll massage?

Du ska ha på dig åtsittande träningskläder och strumpor. Inga dragkedjor eller smycken. 

För män rekommenderar vi långa träningsbyxor och en t-shirt. För kvinnor rekommenderar vi långa leggings och en tight t-shirt.

Kan jag göra en lymfdränerande roll off massage under graviditet eller amning?

En massage kan kännas otroligt skön och avslappnande, men en body roll massage är flera gånger starkare och effektivare än en vanlig massage. Därför rekommenderas roll off massage inte för gravida kvinnor.

Roll off massage rekommenderas inte heller för ammande kvinnor, men det finns inget förbud. I och med att roll off massage driver ut gifter och slaggprodukter från kroppen tror man att det på något sätt kan påverka bröstmjölken.

Beslutet är dock upp till dig, men med tanke på att det handlar om något så viktigt och personligt rekommenderar vi starkt att du först konsulterar din läkare.

Hur viktigt är det att jag dricker vatten under en lymfdränagemassage?

Vi rekommenderar att du dricker tillräckligt med vatten både före och efter behandlingen eftersom en roll off massage direkt aktiverar lymfsystemet och därmed får vätska att strömma genom kroppen. För att förhindra att kroppen förlorar för mycket vätska bör du också dricka vatten under själva massagen. Där finns vatten i vår studio.

Boka online